office Archives - Mega Fortris Macedonia

Ознака: office

Кога сигурносната пломба НЕ Е вистинска сигурносна пломба? Дел 2

Продолжувајќи со нашите мисли од минатонеделниот блог “Кога сигурносната пломба НЕ Е вистинска сигурносна пломба?”, во блогот за оваа недела ќе разговараме за вториот фактор на злоупотреба на приколките и контејнерите. Многу организации користат сигурносни пломби кои само ја вршат работата. Меѓутоа, денес крадците станаа попаметни отколку што мислат организациите. Многу организации сè уште веруваат дека е како во старите „добри“ времиња кога бизнисοτ можеше да ги надмине крадците и со неколку промени сè да се среди. Сепак, ова повеќе…