Miért pont a Mega Fortrist válasszam?

* Termékeink a német Lloyd Intézet tanúsítványával rendelkeznek.

* Biztonságos és költséghatékony rakományrögzítő megoldások

Teljes termékválaszték, amely számos iparágat lefed:

* Autóipar

* Vegyipar

* Építőipar

* Hadiipar

* Élelmiszeripar

* Faipar

* Gépipar

* Cellulóz- és Papíripar

СИСТЕМИ ЗА ВРЗУВАЊЕ ВО КОНТЕЈНЕРИ

Врзувањето во контејнери овозможува брзо и поволно обезбедување на товарот внатре во контејнери. Стоката е заштитена од оштетување и лизнување при транспорт при отворање на вратите од контејнерот. Врзувањето во контејнери претставува ценето и признато решение заради неговата лесна употреба и заштита од лични повреди, и спречува оштетување на стоката при приемот и растоварувањето на стоката.

Системите за врзување во контејнери се однапред склопени за инстант-употреба како системи за прицврстување што се лесни за ракување и брзо се обезбедуваат. Појасите за врзување во контејнери на Mega Fortris се погодни и за стандардни и за високи ISO контејнери за поморски транспорт.

побарај веднаш

Системите за врзување на Mega Fortris се призведуваат од високо-издржливи влакна од полиестер кои се одликуваат со голема еластичност преку нивните специјални својства на материјалот и овозможуваат одлична заштита за вашата стока.

Материјалот од текстил спречува да дојде до оштетување на чувствителните површини и има ниска вредност на растегнување за одржување на положбата на стоката во текот на целиот транспорт.

Со употреба на системите за врзување, во многу случаи можете да заштедите време избегнувајќи градење на дрвени рамки и мрежи пред вратите на контејнерот и притоа да бидете сигурни дека вашата стока е примена во добра состојба.

Системите за врзување може да се користат со:

Системите за врзување може да се користат за обезбедување контејнери за поморски транспорт во комбинација со некои од другите наши производи:

  • Материјал за заштита од лизгање во форма на душеци за заштита од лизгање
  • Појаси за врзување (со резе или со долга, ергономска рачка)
  • Треба да се користи заштитник за рабови (на цврсти картонски кутии со носивост од 600 daN) за да се спречи продупчување на рамката од товарот.