ХОЛОГРАМСКИ СИГУРНОСНИ ОЗНАКИ

ХОЛОГРАМСКИ СИГУРНОСНИ ОЗНАКИ

РАСКОШ ВО СФЕРАТА НА КУПОПРОДАЖБАТА

Холограмските материјали овозможуваат идеален начин за надминување на предизвиците околу брендовите. Тие создаваат раскошен, сјаен ефект кој помага да се истакнат пакетите на полиците во продавницата привлекувајќи ги купувачите.

Стандардни холографски материјали во најчесто користените холограмски шеми: базирани на хартија, PP и PET за различни услови, со избор на различни лепенки за означување на различни субстрати.

SKU: Holographic Labels Category:

ОДЛИКИ НА ХОЛОГРАМСКИТЕ СИГУРНОСНИ ОЗНАКИ

  • поширок избор на холограмски шеми од производи што не се на залиха; стапете во контакт со нас за повеќе информации и примероци.
  • Прилагодени холограмски шеми: ќе ви помогнеме да создадете ваша сопствена уникатна шема која можете да ја регистрирате во базата на податоци на IHMA (Меѓународна асоцијација на производители на холограми).