ТРОБОЈНА СИГУРНОСНА ЛЕНТА СО ДОКАЗ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА

ТРОБОЈНА СИГУРНОСНА ЛЕНТА СО ДОКАЗ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА

ТРОБОЈНА СИГУРНОСНА ЛЕНТА СО ДОКАЗ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА

Самолеплива лента со интегрална „скриена графичка’ сигурносна порака (VOID). Ако се направи обид за отстранување на лентата, претходно скриената порака неповратно се открива за да го алармира примателот дека содржината на торбата можеби била злоупотребена или отстранета при транспортот. Лентите се состојат од стандардни пораки, но исто така, може да бидат испечатени прилагодени пораки.

SKU: Tri-Colour Security Tape Category:

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

  • Достапно со неколку различни дебелини на лента со различни силиконски порабувачи и разни опции за жлебови.
  • Достапна е услуга за дизајн по нарачка за подобрување на нивото на верификација и сигурност.
  • Инстант-алармирање во широк опсег на ленти за торба.
  • Добар отпор кон спреј за замрзнување и врел воздух.
  • Широка палета бои.
  • Стандардни широчини се 30 mm и 45 mm – достапни се и други широчини кои се предмет на минимална количина на нарачка.
  • Достапни се голем број формати за постигнување најдобра изведба и максимално лесна употреба.