СИГУРНОСНИ ОЗНАКИ ЧУВСТВИТЕЛНИ НА ВОДА

СИГУРНОСНИ ОЗНАКИ ЧУВСТВИТЕЛНИ НА ВОДА

МЕГА СИГУРНОСНИ ОЗНАКИ ЧУВСТВИТЕЛНИ НА ВОДА СО ДОКАЗ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА

Сигурносните ознаки чувствителни на вода со доказ за злоупотреба се верификуваат преку активирање сигурносна секвенца кога ознаката ќе дојде во допир со вода и враќање во нормалната состојба кога водата ќе се исуши. Ознаките чувствителни на вода со доказ за злоупотреба се направени со комбинирана технологија за доказ за злоупотреба PT и NT.

Сигурносните ознаки чувствителни на вода се целосно сигурносно решение за вашите потреби за верификација и безбедност.

SKU: Water Sensitive Labels Category:

ОДЛИКИ НА СИГУРНОСНИТЕ ОЗНАКИ (ЕТИКЕТИ) ЧУВСТВИТЕЛНИ НА ВОДА

  • Вкупната дебелина на сигурносната ознака (етикета) е 2 mm и може да издржи надворешни средини до 1 година.
  • Работната температура е 20 Целзиусови степени.
  • Стандардно се достапни во црвена и сина боја. Како прилагодена опција, може да се користат и други бои.
  • Високо-отпорна на вода, ултра-виолетова светлина, раствори и абразивни средства.