СИГУРНОСНИ ОЗНАКИ МЕГА ТИВЕК (MEGA TYVEK)

СИГУРНОСНИ ОЗНАКИ МЕГА ТИВЕК (MEGA TYVEK)

СИГУРНОСНИ ОЗНАКИ МЕГА ТИВЕК (MEGA TYVEK) СО ДОКАЗ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА

Сигурносната етикета (ознака) Мега Тивек (Mega Tyvek) со доказ за злоупотреба е конструирана за максимална цврстина и издржливост. Мега Тивек (Mega Tyvek) може да се користи за обележување на кабли, како врвка за рака, етикети за накит, и многу други примени кај кои е потребен издржлив материјал што не се кине и е трајно залепен.

SKU: Mega Tyvek Labels Category:

ОДЛИКИ НА СИГУРНОСНИТЕ ОЗНАКИ МЕГА ТИВЕК (MEGA TYVEK)

  • Мега Тивек (Mega Tyvek) е мат-бела обвивка направена од полиолефински влакна. Нејзината екстремна цврстина и неможност за кинење во комбинација со добра отпорност на временски услови и хемиски средства, овозможува подобрена издржливост во различни екстремни услови.
  • Нашето перманентно лепило RP33 е специјално развиено за употреба со Мега Тивек (Mega Tyvek), давајќи голема кохезија потребна за соодветните примени каде што ознаката треба да се превитка во себе.
  • Мега Тивек (Mega Tyvek) вообичаено се користи за означување кабли, но исто така ја има и истата функционалност кај крајни употреби како што е означување карати и цена на накит или рамки за очила, и како ремче за рака во болничка употреба или контрола на пристап на настани.