СИГУРНОСНИ КУТИИ МЕГА КАЗИНО (MEGA CASINO)

СИГУРНОСНИ КУТИИ МЕГА КАЗИНО (MEGA CASINO)

ПРОЅИРНО СИГУРНОСНО РЕШЕНИЕ

Кутијата Мега Казино (Mega Casino) е конструирана за разни примени кои вклучуваат обложувалници, финансиски услуги и банкарство, малопродажен и полициски сектор. Лесниот систем за рачно заклучување, големата видливост на обиди за злоупотреба, можноста за визуелна проверка на пломбата и содржината на торбата придонесуваат за многу ефективен и ефикасен систем за безбедност.

Кутијата Мега Казино (Mega Casino) е достапна само во природна, проѕирна варијанта. Осигурете подобра безбедност со нашата иновативна употреба на материјали и индустриски дизајн.

SKU: Casino Boxes Category:

ОДЛИКИ НА КУТИЈАТА КАЗИНО

ЦВРСТ, ПРОЅИРЕН ТРЕЗОР СО ДОКАЗ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА

  • Кутијата Мега Казино (Mega Casino) е направена од проѕирен материјал што овозможува содржината и пломбата да може визуелно да се проверат.
  • Дизајнот на капакот овозможува добро редење на кутиите една врз друга и заштеда на просторот при транспорт.
  • Лизгачкиот капак има механизам за запирање што го спречува да испадне.

ПРЕЗЕМЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ ЗА КУТИЈАТА КАЗИНО (CASINO)

Кликнете за преземање на спецификациите за кутијата Mega Casino