СИГУРНОСНИ КУТИИ ГОЛД БАР (GOLD BAR)

СИГУРНОСНИ КУТИИ ГОЛД БАР (GOLD BAR)

ПРОЅИРНО СИГУРНОСНО РЕШЕНИЕ

Кутијата Голд Бар (GB) е дизајнирана како сигурносна преносна кутија, произведена од пластика отпорна на силни удари и опремена со метални рачки со пластична обвивка за носење тешки содржини. Кутијата GB има лизгачки капак за доказ за злоупотреба со една точка за сигурносно пломбирање. Точката на пломбирање на кутијата GB може да се користи или со пломби со метална бариера или со пластични индикативни пломби со што кутијата GB станува лесна за употреба и поволна.

Кутијата Голд Бар (GB), исто така, е дизајнирана со одлики за заштеда на простор; специјално обликуваната основа и капакот овозможуваат кутиите да се насложат една во друга кога се празни и една врз друга кога се полни. Кутијата GB може да се користи за носење широк опсег стока со висока вредност, вклучувајќи монети, готовина, златни прачки, накит, малопродажна стока со висока вредност, неакцизна стока, медицински и фармацевтски производи. Осигурете подобра безбедност со нашата иновативна употреба на материјали и индустриски дизајн.

SKU: Gold Bar Boxes Category:

Сигурносна кутија со доказ за злоупотреба

  • Лизгачкиот капак не може да се отвори насилно и може да се пломбира.
  • Метални рачки на превиткување со обвивка од пластика.
  • Пластична кутија и капак од ABS заради заштита од силни удари.
  • Дизајнот на капакот овозможува насложување на кутии една врз друга или една во друга за заштеда на простор при транспортот.
  • Една точка на сигурносно пломбирање која може да се користи со пломби со метална бариера или пластични индикативни пломби.

ПРЕЗЕМЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ ЗА КУТИЈАТА ГОЛД БАР (GOLD BAR)

Кликнете за преземање на спецификациите за сигурносната кутија GB