СИГУРНОСНА ЛЕНТА ЗА ПЛОМБИРАЊЕ СО ДОКАЗ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА

СИГУРНОСНА ЛЕНТА ЗА ПЛОМБИРАЊЕ СО ДОКАЗ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА

СИГУРНОСНА ЛЕНТА СО ДОКАЗ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА

Сигурносната лента со доказ за злоупотреба е направена со јасно видлив печат на горната површина како предупредување за кражба. Сигурносната лента овозможува јасна „VOID“ порака на апликацијата кога била злоупотребена. Нашата сигурносна лента е отпорна на ниски температури до -40 целзиусови степени и е невозможно повторно да се пломбира штом се одлепи од површината. Нашата сигурносна лента ќе обезбеди сообразност на вашите пакувања со регулативите на TSA.

Сигурносната лента со доказ за злоупотреба на „Мега Фортрис Јуроп“ (Mega Fortris Europe) може целосно да се прилагоди во согласност со вашите потреби. Можете да имате прилагодена void порака и прилагоден печат.

ОДЛИКИ НА СИГУРНОСНАТА ЛЕНТА

Достапни опции за нашата сигурносна лента со доказ за злоупотреба:

  • Нумерирање со редни броеви.
  • Перфорации на секои 150 mm или 300 mm
  • Заоблени рабови
  • Прилагодена Void порака.
  • Испечатена површина во една или повеќе бои.

ПРЕЗЕМЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ ЗА СИГУРНОСНАТА ЛЕНТА

Кликнете за преземање на спецификациите за сигурносната лента со доказ за злоупотреба