ПЛОМБИ CABLE BREAKAWAYS ОД 1,0 mm – 5,0 mm

ПЛОМБИ CABLE BREAKAWAYS ОД 1,0 mm – 5,0 mm

ПЛОМБИ СО КАБЕЛ ЗА БРЗО КИНЕЊЕ

Пломбата Кејбл Брејкавеј (Cable Breakaway) се обезбедува со вртење на завртката додека жицата не се заклучи на место. Оската на завртката се кине кога целосно ќе се затегне жицата и со тоа, пломбата може да се отвори само со секач за кабли.

Пломбите Кејбл Брејкавеј (Cable Breakaway) се високо-поволни во споредба со другите пломби со кабел направени од материјали со висок квалитет.

Осигурете подобра безбедност со нашата иновативна употреба на материјали и индустриски дизајн.

SKU: Cable Breakaway Seal Category:

ОДЛИКИ НА ПЛОМБАТА КЕЈБЛ БРЕЈКАВЕЈ (CABLE BREAKAWAY)

ЦВРСТИ ПЛОМБИ СО КАБЕЛ ЗА ЗАТЕГНУВАЊЕ И ПОЛУБАРИЕРА

  • Пломбите Кејбл Брејкавеј (Cable Breakaway) се гравирани со ознаки со помош на перманентен ласер.
  • Ласерските ознаки го нудат највисокото ниво на заштита бидејќи не можат да се отстранат или заменат.
  • Надворешноста е конструирана со ребреста површина која ги штити ознаките при грубо ракување.
  • Пломбите Кејбл Брејкавеј (Cable Breakaway) се многу погодни за осигурување вредни предмети за подолги периоди поради нивното едноставно, но многу ефикасно заклучување.
  • Едниот крај од кабелот е трајно прицврстен во телото за заклучување.
  • Пломбите Кејбл Брејкавеј (Cable Breakaway) се анодизирани во конзистентни бои со што се овозможува прилагодливо ласерско означување.
  • Анодизацијата, исто така, овозможува кодирање според бои и лесно идентификување од далечина.

 

ПРЕЗЕМЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ ЗА ПЛОМБАТА КЕЈБЛ БРЕЈКАВЕЈ (CABLE BREAKAWAY)

Кликнете за преземање на спецификациите за пломбите Cable Breakaway