ПЛОМБИ МЕГА КЕЈБЛ (MEGA CABLE) ОД 2.5 mm, 3.0 mm

ПЛОМБИ МЕГА КЕЈБЛ (MEGA CABLE) ОД 2.5 mm, 3.0 mm

ДВОЈНО-СИГУРНОСНА ПЛОМБА СО БАРИЕРА

Пломбата Мега кејбл лок (Mega Cable Lock) е лесна за употреба и остава доказ за евентуална злоупотреба. Достапна е со различни дијаметри на кабелот за разни примени со различни потреби за сигурност. Пломбата Мега кејбл лок (Mega Cable Lock) се состои од две пломби Кејбл лок (Cable Lock) за дополнителна сигурност. Пломбите се прицврстени на жицата која минува низ еднонасочен механизам за заклучување.

Жицата мора да се прилагоди за точно да одговара на примената за максимизирање на сигурноста и спречување злоупотреба. Пломбата Мега кејбл лок (Mega Cable Lock) наоѓа широка употреба кај: камиони, цистерни, контејнери за авионски транспорт, контејнери за поморски транспорт, железнички вагони, калибратори и вентили ширум различни индустрии.

SKU: Mega Cable Lock 250 Category:

ОДЛИКИ НА ПЛОМБАТА МЕГА КЕЈБЛ ЛОК (MEGA CABLE LOCK)

  • Телото е дизајнирано со ребреста површина која ги штити ознаките при грубо ракување.
  • Еднонасочниот механизам за заклучување на пломбата Мега кејбл лок (Mega Cable Lock) овозможува брзо и лесно пломбирање.
  • Едниот крај од кабелот е трајно прицврстен во трупот за заклучување.
  • Пломбата Мега кејбл лок (Mega Cable Lock) е анодизирана во конзистентни бои, со што се овозможува прилагодено ласерско обележување.
  • Пломбите се гравирани со ознаки со помош на перманентен ласер. Ласерските ознаки го нудат највисокото ниво на заштита бидејќи не можат да се отстранат или заменат. Двете тела за заклучување на пломбата може да бидат гравирани со идентични информации, или во согласност со барањата на клиентот.

ПРЕЗЕМЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ ЗА ПЛОМБАТА МЕГА КЕЈБЛ ЛОК (MEGA CABLE LOCK)

Кликнете за преземање на спецификациите за пломбата Mega Cable Lock