НОВА СИГУРНОСНА ПЛОМБА СО КАБЕЛ Z 250

НОВА СИГУРНОСНА ПЛОМБА СО КАБЕЛ Z 250

ПЛОМБА СО КАБЕЛ Z 250 СЕРТИФИЦИРАНА СПОРЕД ISO 17712:2015

Пломбата MCLZ 250 е многу лесна за употреба и нуди заштита со доказ за евентуална злоупотреба. Достапна е со различни должини на кабелот за осигурување кај различни примени со различни барања за безбедност. Бравата со кабел се обезбедува веднаш штом жицата помине низ еднонасочниот механизам за заклучување. Жицата мора да се прилагоди за точно да одговара на примената за максимизирање на сигурноста и спречување злоупотреба.

Бравата со кабел наоѓа широка употреба кај: камиони, цистерни, контејнери за авионски транспорт, контејнери за поморски транспорт, железнички вагони, калибратори и вентили. Осигурете подобра безбедност со нашата иновативна употреба на материјали и индустриски дизајн.

SKU: MCLZ 250 Cable Seal Category:

ОДЛИКИ НА ПЛОМБАТА MCLZ 250

  • Деловите од надворешноста се конструирани со ребреста површина која ги штити ознаките при грубо ракување.
  • Еднонасочниот механизам за заклучување овозможува брзо и лесно пломбирање.
  • Едниот крај од сајлата е трајно прицврстен во телото за заклучување.
  • Овој кабел со заклучување е анодизиран со компактни бои што овозможува прилагодливо ласерско означување.
  • Анодизацијата, исто така, овозможува кодирање според бои и лесно идентификување од далечина.
  • Бравата со кабел е гравирана со трајно ласерско означување на име, лого, редни броеви и бар-код.
  • Ласерските ознаки го нудат највисокото ниво на заштита бидејќи не можат да се отстранат или заменат.

ПРЕЗЕМЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ ЗА ПЛОМБАТА MCLZ 250

Кликнете за преземање на спецификациите за пломбите MCLZ250