ГЕНЕРИЧКИ ТОРБИ СО ДОКАЗ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА

ГЕНЕРИЧКИ ТОРБИ СО ДОКАЗ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА

ЦВРСТИ, ПЛАСТИЧНИ ТОРБИ И КОВЕРТИ СО ДОКАЗ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА

Асортиман на прилагодливи торби TE кои може лесно и сигурно да се пломбираат и прикажуваат јасни знаци на злоупотреба при нарушување на сигурноста. Дизајните на торбите се уникатни и не може лесно да се копираат, а материјалот што се користи е доволно цврст да издржи нормално ракување, а сепак доволно нежен да покаже знаци ако дошло до злоупотреба.

Торбите се направени да бидат крајно лесни за употреба; едноставна примена и ракување со торбите TE направени од пластика која што се рециклира 100%. Достапни се конфигурации по нарачка на купувачот за разни примени кои вклучуваат депонирање готовина и транспорт на пари, доверливи и чувствителни документи, полициски и форензички докази, торби за бесцарински купопродажби.

ОДЛИКИ НА СИГУРНОСНИТЕ ТОРБИ СТЕБС (STEBS)

  • Торби TE, изработени по нарачка, се достапни со повеќе потврди кои што се перфорирани, заради лесно кинење, и поединечно сериски нумерирани.
  • Торбите, лесни за употреба, и самолепливите ремени доаѓаат со јасни и едноставни упатства за пломбирање.
  • Испечатениот дел на рабовите од торбите TE спречува пресекување и повторно пломбирање на страните
  • Алфанумерички бар-код и сериски број со соодветната сметка.
  • На мат-белите панели за адреса може да се пишува со обично пенкало.
  • Опционален џеб за чување придружни документи за транспортот.
  • Сечењето и повторното пломбирање на страните е оневозможено со помош на иновативно двострано заварување.
  • Торбите TE се направени од Co-ex обвивка која е отпорна на масло, вода и грубо ракување, и има можност 100% да се рециклира.
  • Скриените ознаки за докажување злоупотреба се откриваат кога ќе се злоупотреби сигурносната лента.

ПРЕЗЕМЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ ЗА ТОРБИТЕ СТЕБС (STEBS)

Кликнете за преземање на спецификациите за сигурносните торби