Стапете во контакт со Mega Fortris MK

Ако имате какви било прашања или ви се потребни дополнителни информации во врска со сигурносните пломби или опремата за обезбедување товар, слободно стапете во контакт со нас.


Your message was sent succssfully! We will be in touch soon.

 

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

 

Company Information:

Mega Fortris HU Kft

Székhely: 1119 Budapest, Fehérvári út 83-85

Hungary

Phone: +(361) 481-0648

Fax: +(361) 208-5815

Email: info@megafortris.hu

Follow on:Facebook, Twitter

 

До нашите канцеларии можете да пристапите со кола преку ул. Кочиш 2. Ако патувате пешки, можете да пристапите преку ул. Фехервари 79 или преку улица Кочиш.

ИМАЈТЕ ПРЕДВИД: до дворот не може да се пристапи со камион над 3,5 тони, а за околната област, за камионите над 12 тони, пристапот ќе биде забранет на улиците околу управната зграда.