Category: Publications

„МЕГА ФОРТРИС ЕВРОПА“ СТАНА ЧЛЕН НА TAPA SSP

„Мега Фортрис Европа“, еден од водечките добавувачи на сигурносни пломби, стана членка на TAPA SSP. 1-ви март 2016 година претставува возбудлива пресвртница за „Мега Фортрис Јуроп“ (Mega Fortris Europe) и членовите на Асоцијацијата за заштита на средствата TAPA. Станувањето член на ТАРА значи дека сега ќе бидеме уште повеќе вклучени во светската индустрија за заштита на товари, обезбедувајќи експертиза во справувањето со тековните проблеми во синџирот за снабдување. Членството, исто така, дава одлична можност да го брендираме нашето име на…