Category: Ads & Promos

„МЕГА ФОРТРИС ЕВРОПА“ СТАНА ЧЛЕН НА TAPA SSP

„Мега Фортрис Европа“, еден од водечките добавувачи на сигурносни пломби, стана членка на TAPA SSP. 1-ви март 2016 година претставува возбудлива пресвртница за „Мега Фортрис Јуроп“ (Mega Fortris Europe) и членовите на Асоцијацијата за заштита на средствата TAPA. Станувањето член на ТАРА значи дека сега ќе бидеме уште повеќе вклучени во светската индустрија за заштита на товари, обезбедувајќи експертиза во справувањето со тековните проблеми во синџирот за снабдување. Членството, исто така, дава одлична можност да го брендираме нашето име на…

Пломби со прачка

Пломбите со прачка Мега Фортрис Бар (Mega Fortris Bar Seal) е направена од челична конструкција со голема цврстина, што пломбата ја прави совршена за транспорт на пратки и интермодални контејнери. Актуелниот механизам за заклучување е вграден во жлебот на металното куќиште, со што пломбата станува посилна и потешка за злоупотреба. Мега Фортрис Бар пломбата може да се користи на многу различни видови на контејнери, како што се контејнери за копнен транспорт или контејнери за поморски транспорт. Пломбата со прачка е…