Miért pont a Mega Fortrist válasszam?

* Termékeink a német Lloyd Intézet tanúsítványával rendelkeznek.

* Biztonságos és költséghatékony rakományrögzítő megoldások

Teljes termékválaszték, amely számos iparágat lefed:

* Autóipar

* Vegyipar

* Építőipar

* Hadiipar

* Élelmiszeripar

* Faipar

* Gépipar

* Cellulóz- és Papíripar

ЧЕЛИЧНИ ТОКИ ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ И ВРЗУВАЊЕ

Mega Fortris нуди првокласни токи и куки кои одговараат на нашите висококвалитетни производи за врзување и прицврстување. Изборот на соодветна тока и кука за конкретната работа е од клучна важност за обезбедување на товарот и спречување штети.

Ние нудиме широк асортиман токи и куки за различни носачи на товар и примени кај товар кои ги исполнуваат меѓународно признатите стандарди.

Доставете ни податоци за вашите конкретни потреби и ние ќе ве водиме низ процесот имајќи ги на ум зборовите: „Ланецот е цврст колку неговата најслаба алка“.

ДОСТАПНИ ШИРОЧИНИ:

 • 13 mm
 • 16 mm
 • 19 mm
 • 25 mm
 • 32 mm

побарај веднаш

Галванизирани жичени токи за прицврстување со појаси од композитни материјали и термопластични појаси:

 • Галванизираните жичени токи се специјално дизајнирани за употреба кај прицврстување со појаси од композитни материјали и термопластични појаси од Mega Fortris. Галванизираните жичени токи нудат добра заштита од ’рѓосување, морска вода и други климатски закани.
 • Галванизираните жичени токи се дизајнирани за лесно протнување на појасот, даваат врвна изведба кај голем товар, а одликата на автоматско заклучување овозможува голема отпорност на лизгање и ја максимизира моќноста на носивост.

Фосфатни жичени токи за прицврстување со ткаени појаси:

 • Фосфатните жичени токи се специјално дизајнирани за прицврстување со ткаени појаси од полиестер од Mega Fortris.
 • Специјалниот слој / плетка ја прави површината на жицата да биде порапава, што е ефективен фактор што спречува лизнување на појасот за прицврстување.
 • Фосфатните токи, исто така, го штитат материјалот од абење и помагаат во спречување на иритациите.

Нашите токи за прицврстување може да се користат со:

 • Polyester Composite Strapping
 • Woven Polyester Strapping
 • Hot Melt Strapping
  • Strapping Tensioner

Токи за врзување со голема издржливост

 • За да се добијат оптимални резултати со системите за врзување за обезбедување на товарот на безбеден начин, Mega Fortris нуди широка палета токи и куки. Некои од нашите најпопуларни токи за врзување се следниве:

Куки за врзување со голема издржливост

 • Куките за врзување со голема издржливост на Mega Fortris треба да се користат во комбинација со токи за врзување со голема издржливост и различни производи за врзување за обезбедување тежок товар. Најчесто користените достапни куки се:
 • GWS30 Heavy Duty BuckleGWS30 – 30mm Buckles
 • GWS40 Heavy Duty BuckleGWS40 – 40mm Buckles
 • GWS50 Heavy Duty BuckleGWS50 – 50mm Buckles
 • GWH35 Heavy Duty HookGWH35 – 35mm Hook
 • GWH50 Heavy Duty HookGWH50 – 50mm Hook