containerport1

Click on the product images below for more details

ОБЕЗБЕДЕТЕ ГО ВАШИОТ ТОВАР ДОЛЖ ЦЕЛИОТ ЛАНЕЦ НА ЛОГИСТИКА

НАШАТА ПАЛЕТА ПРОИЗВОДИ:

ЦЕНТАР НА ЗНАЕЊЕ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ ТОВАР

 

Mega Fortris Hungary нуди широк спектар производи за обезбедување товар за заштита на стоката при транспорт. Нашите производи се дизајнирани и се произведуваат во согласност со важечките меѓународни стандарди и може да се применуваат кај различни видови носачи на товар, како што се камиони, ISO контејнери, железнички вагони, товарни платформи и бродови. За да се спречи оштетување на товарот и за да се осигури безбеден пренос на стоката, треба да се земат предвид неколку фактори:

  • Од која природа е конкретната стока што треба да се транспортира?
  • Како е стоката пакувана (или не е спакувана)?
  • Со кој начин на транспорт ќе се транспортира стоката?

 

Нашиот искусен тим во рамките на Mega Fortris Hungary ви стои на располагање за да ви помогне со прашања какви што се горенаведените. Mega Fortris, исто така, одржува добри односи и дијалог со овластени специјалисти кои работат во пошироката област на обезбедувањето товар.

Во Mega Fortris, ние веруваме дека безбедниот транспорт на стока е од клучна важност долж целиот ланец на логистика и истиот може да се постигне само со користење на соодветните производи и поседување добро разбирање за потребите на нашите потрошувачи.

Искористете ја можноста за истражување на нашата интернет-страница и пронајдете корисни информации како што се спецификации, видео-записи со инструкции, линкови и др.