Miért pont a Mega Fortrist válasszam?

* Termékeink a német Lloyd Intézet tanúsítványával rendelkeznek.

* Biztonságos és költséghatékony rakományrögzítő megoldások

Teljes termékválaszték, amely számos iparágat lefed:

* Autóipar

* Vegyipar

* Építőipar

* Hadiipar

* Élelmiszeripar

* Faipar

* Gépipar

* Cellulóz- és Papíripar

ПРИЦВРСТУВАЊЕ СО ПОЈАСИ: ЦВРСТИ КАКО ЧЕЛИК

Прицврстувањето со појаси од Mega Fortris овозможува ефикасно решение за обезбедување товар за широка палета примени. Прицврстувањето со појаси се врши со појаси од екструдиран полиестер изработени од материјали од влакна од полиестер со голема издржливост.

Нашиот систем за прицврстување со појаси се врши во три фази: Прицврстување со појаси од композитен полиестер, прицврстување со ткаени појаси од полиестер и прицврстување со термопластични појаси.

ДОСТАПНИ ШИРОЧИНИ:

 • 13 mm
 • 16 mm
 • 19 mm
 • 25 mm
 • 32 mm

побарај веднаш

Кликнете за преземање на спецификациите за појаси за прицврстување

 • Појасите од композитни материјали од полиестер се достапни во широчини од 13 mm до 32 mm. Овој вид појас има одредени напредни карактеристики како што се:
 • Цврст како челик.
 • Без остри рабови што може да ја оштетат вашата стока.
 • Појасите од композитни материјали не ’рѓосуваат.
 • Отпорни на сите временски услови и ултравиолетови (УВ) зраци.
 • Големи линеарни и системски јачини.
 • Со можност за презатегнување.
 • Брзо и лесно ракување.
 • Голема попречна јачина.
 • Висока апсорпција на удар при транспорт.
 • Во зависност од самата примена и потребната јачина, нашиот тим со задоволство ќе ви помогне во наоѓање на најдоброто достапно решение за вашата примена.

Појасите за прицврстување од композитни материјали може да се користат со:

 • Жичени токи од галванизиран челик
 • Намотка со појас, затегнувач на појас
 • Galvanised Steel Wire BucklesGalvanizált acéldrót kapcsok
 • Strapping DispenserPántadagoló, Kézi feszítő
 • Strapping TensionerPántadagoló, Kézi feszítő

Ткаените појаси од полиестер се достапни во широчини од 13 mm до 32 mm. Овој вид појас има одредени напредни карактеристики како што се:

 • Цврст како челик.
 • Без остри рабови што може да ја оштетат вашата стока.
 • Појасите од композитни материјали не ’рѓосуваат.
 • Отпорни на сите временски услови и ултравиолетови (УВ) зраци.
 • Големи линеарни и системски јачини.
 • Со можност за презатегнување.
 • Брзо и лесно ракување.
 • Голема попречна јачина.
 • Висока апсорпција на удар при транспорт.
 • Во зависност од самата примена и потребната јачина, нашиот тим со задоволство ќе ви помогне во наоѓање на најдоброто достапно решение за вашата примена.Прицврстувањето со ткаени појаси од полиестер може да се користи за:
 • Обезбедување големи контејнери и пакети
 • Обезбедување палети
 • Обезбедување градежни материјали
 • Дрвени греди и столбови за огради
 • Врзување монтажни скелиња
 • И многу други намени…

Прицврстувањето со ткаени појаси од полиестер може да се користи со:

 • Phosphated Steel Wire Buckles
 • Strapping Tensioner
 • Strapping Dispenser

Термопластичните појаси се достапни во широчини од 13 mm до 32 mm. Овој вид појас има одредени напредни карактеристики како што се:

 • Цврст како челик.
 • Без остри рабови што може да ја оштетат вашата стока.
 • Појасите од композитни материјали не ’рѓосуваат.
 • Отпорни на сите временски услови и ултравиолетови (УВ) зраци.
 • Големи линеарни и системски јачини.
 • Со можност за презатегнување.
 • Брзо и лесно ракување.
 • Голема попречна јачина.
 • Висока апсорпција на удар при транспорт.
 • Во зависност од самата примена и потребната јачина, нашиот тим со задоволство ќе ви помогне во наоѓање на најдоброто достапно решение за вашата примена.

 

Прицврстувањето со термопластични појаси може да се користи со:

  • Galvanised Steel Wire BucklesGalvanizált acéldrót kapcsok
  • Strapping DispenserPántadagoló, Kézi feszítő
  • Strapping TensionerPántadagoló, Kézi feszítő