Мега Фортрис“ е основана во 1996 година во Малезија и денес компанијата е еден од најголемите производители на пломби во светот со годишно производство од над 230 милијарди пломби.

Мега Фортрис Груп“ е позната по својот иновативен дизајн на сигурносни пломби и нуди сигурносни решенија за сите главни индустрии ширум светот. „Мега Фортрис“ има свои претставништва во повеќе од 60 држави во Азија, Африка, Америка и Европа со 27 канцеларии. Двете главни фабрики се наоѓаат во Малезија и Кина, и обете ги исполнуваат стандардите за квалитет и животна средина ISO 9001 и ISO 14001.

Во 2005 година, „Мега Фортрис“ отвори своја канцеларија во Будимпешта за снабдување и поддршка на пазарите во Централна Европа. Мега Фортрис Унгарија“ брзо се развиваше и за кратко време стана водечки дистрибутер на сигурносни пломби во Унгарија.

Денес, нудиме широк спектар безбедносни пломби, како што се: индикативни пластични пломби, високо-сигурносни пломби, пломби со сајла, спојни пломби и електронски пломби. Ние, исто така, нудиме широк асортиман производи за обезбедување на товар како што се: воздушни перничиња, појаси за врзување и појаси со резе. Освен тоа, нудиме сигурносни етикети и ленти во голем број варијанти. Нашата тековна база на потрошувачи опфаќа опсег од државниот и јавниот сектор, до национални компании за тргување и логистика.

Мега Фортрис Унгарија. има професионален тим составен од 16 посветени членови, кои се секогаш подготвени да им понудат на нашите потрошувачи услуга на највисоко ниво. Поседуваме две локални складишта и сопствен оддел со модерен систем за ласерско означување кои обезбедуваат брзо производство и достава. Со помош на овие капацитети, ние сме во можност да ги прилагодиме дури и најмалите нарачки. Нашите производи се дистрибуираат низ цела Источна Европа преку нашата мрежа на локални партнери. (погледнете ја долната мапа).

Во Мега Фортрис Унгарија се стремиме на нашите потрошувачи да им обезбедиме најдобри совети и опции во изборот на соодветно сигурносно решение кое ќе ги исполнува нивните барања и потреби. Исто така, ние одделуваме време и за едуцирање на нашите потрошувачи и ги запознаваме со најновите техники и развиток на пазарот на сигурносни производи.

MFHU, исто така, е активен член на Унгарскиот форум за сигурност (Hungarian Security Forum – HSF) во Унгарија наречен Magyar Biztonsági Fórum (MBF). Тоа е организација која што има за цел да врши едукација и да обезбедува зголемена свест за најновиот развиток и технологиите што се користат во сигурносниот сектор преку одржување семинари и годишни конференции. „Мега Фортрис Унгарија“ придонесува во овие функции преку вршење обуки и презентации за најновите развитоци во рамки на платформата за сигурносни пломби и GPS следење.

Мега Фортрис Унгарија“ е сертификувана за стандардот ISO 9001 и многу од нашите производи ги исполнуваат стандардите MABISZ и ISO.

Partner országaink:

AlbániaAlbánia
AusztriaAusztria
Bosznia-HercegovinaBosznia-Hercegovina
BulgáriaBulgária
HorvátországHorvátország
Partners with Czech RepublicCseh Köztársaság

Partners with Greece

Görögország

Partners with Kosovo

Koszovó

Mega Fortris Macedonia Headquarters

Macedónia

Partners with Moldovia

Moldova
Partners with MontenegroMontenegró
Partners with RomániaRománia
Partners with SzerbiaSzerbia
Partners with SzlovákiaSzlovákia
Partners with SzlovéniaSzlovénia