Зошто да го изберете Мега Фортрис?

*Сите наши пломби со висока сигурност се испитани и сертифицирани согласно Меѓународниот стандард за сигурносни пломби ИСО 17712:2013

*Нашиот широк спектар на сигурносни производи е во согласност со меѓународните стандарди.

*Нашите пломби со висока сигурност се одобрени од царинските органи низ целиот свет во поморскиот превоз (C-TRAT)